Eendaagse workshop ‘’Slim, Inclusief en Gezond’’

Eendaagse workshop ‘’Slim, Inclusief en Gezond’’

Lucia Thielman

Leer meer over slimme, inclusieve en gezonde omgevingen in onze eendaagse workshop op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort. In deze eendaagse workshop nemen we je mee in hoe jij gemeenschappen kunt bevorderen waarin mensen goed kunnen leven en wonen. De workshop heeft een praktische insteek en we zullen ingaan op onderwerpen als co-creatie, de inzet van technologie en evaluatie. De workshop is bedoeld voor beleidsmakers, sociaal werkers, stedelijke planners en anderen die meer willen leren over inclusieve, slimme en gezonde omgevingen.

De workshop

In deze eendaagse workshop nemen we je mee in de SHAFE-gedachtegang en de daarbij behorende aanpak. We kiezen daarbij een praktische insteek en reiken je naast theorie ook praktische tools aan die jij in je eigen werk kunt gebruiken om gemeenschappen te creëren waarin mensen goed kunnen wonen en leven. De workshop bestaat uit vijf onderdelen:

Een introductie over SHAFE

  • Co-creëren met jouw doelgroep en andere belanghebbenden
  • Strategie en actie ondernemen
  • Implementatie en uitdagingen in de praktijk
  • Monitoren en evaluatie

Wanneer en waar

De workshop vindt plaats op donderdag 7 november bij de Observant te Amersfoort, (Stadhuisplein 7). 10 minuten lopen van het station.

Kosten

De workshop kost € 475, – exclusief BTW (inclusief BTW € 574,75). Je ontvangt ongeveer een week voor de training een factuur per mail of op verzoek per post op het aangegeven factuuradres. De toegangsprijs is inclusief koffie/thee, lunch, een afsluitende borrel en de handouts.

Aanmelden Je kunt je aanmelden tot 31 oktober. Aanmelden kan via de volgende link: https://forms.gle/ZGYPure6dBmRtG7G7


© 2017 - 2022

AFEdemy, Academy on Age-Friendly Environments in Europe B. V.

Design by Lotus Estudi