Workshop: Co-creatie voor beleid en product-ontwikkeling

Workshop: Co-creatie voor beleid en productontwikkeling

Lucia Thielman

Leer meer over verschillende manieren van co-creatie voor beleid en productontwikkeling in onze workshop van een halve dag op dinsdag 5 november 2024 in Amersfoort. In deze workshop nemen we je mee in het waarom van co-creatie, de kracht van co-creatie voor leeftijdsvriendelijke omgevingen en reiken we je een aantal concrete co-creatie methodes aan. De workshop is bedoeld voor beleidsmakers, sociaal werkers, stedelijke planners en anderen die meer willen leren over co-creatie.

De workshop

In deze workshop nemen we je mee in de het hoe en waarom van co-creatie. We kiezen daarbij een praktische insteek en reiken je naast theorie ook praktische tools aan die jij in je eigen werk kunt gebruiken om gemeenschappen te creëren waarin mensen goed kunnen wonen en leven. De volgende methodes komen terug in de workshop:

  • Stakeholder mapping
  • Empathy mapping
  • De eiland methode
  • Dialogen
  • Werken met co-onderzoekers

Wanneer en waar

De workshop vindt plaats op dinsdag 5 november bij de Observant te Amersfoort, (Stadhuisplein 7). 10 minuten lopen van het station.

Kosten

De workshop kost € 235, – exclusief BTW (inclusief BTW € 284,35). Je ontvangt ongeveer een week voor de training een factuur per mail of op verzoek per post op het aangegeven factuuradres. De toegangsprijs is inclusief borrel en handouts.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 31 oktober via de volgende link: https://forms.gle/YzyZ55tMFk7SbFgp9


© 2017 - 2022

AFEdemy, Academy on Age-Friendly Environments in Europe B. V.

Design by Lotus Estudi