Netwerk-bijeenkomst: Samen voor een Leeftijds-vriendelijk Regio Leiden

Netwerkbijeenkomst: Samen voor een Leeftijdsvriendelijke Regio Leiden

Lucia Thielman

De vergrijzing van Leiden en omgeving neemt, net als in de rest van Nederland, toe. Het is van cruciaal belang dat we streven naar inclusieve gemeenschappen waarin mensen van alle leeftijden volledig tot hun recht komen. Maar hoe kunnen we dat bereiken? En welke tools kunnen we hiervoor inzetten?

Op dinsdag 11 juni bundelen AFEdemy, age-friendly environments academy en Stichting Inclusie en Discriminatiebestrijding (iDb) hun krachten voor een netwerkbijeenkomst gericht op het bevorderen van een inclusieve en leeftijdsvriendelijke omgeving in Leiden en omstreken. 

We krijgen inzichten van Willeke van Staalduinen, oprichter van de Age-Friendly Environments Academy, over Seniorvriendelijk Den Haag en hoe we leeftijdsvriendelijkheid kunnen meten. Daarnaast delen collega’s van AFEdemy hun ervaringen uit diverse Europese projecten, en presenteert Stichting Inclusie en Discriminatiebestrijding (iDb) hun visie op een inclusieve samenleving.

De bijeenkomst biedt volop gelegenheid om in gesprek te gaan, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. We kijken ernaar uit meer connecties te leggen met lokale organisaties die zich bezighouden met dit onderwerp! Dus spread the word!


Datum: Dinsdag 11 juni
Tijd: 14.30 – 17.00
Locatie: PLNT – Langegracht 70, Leiden

Aanmelden: Click here.


© 2017 - 2022

AFEdemy, Academy on Age-Friendly Environments in Europe B. V.

Design by Lotus Estudi