Succesvolle afronding van het GreenerAge-project

Lucia Thielman

Succesvolle afronding van het GreenerAge-project

We zijn blij te kunnen melden dat wij met succes het GreenerAge project hebben afgerond. Dit is een initiatief om de kennis over het klimaat en milieu onder burgers van 55 jaar en ouder te vergroten. Bij GreenerAge erkennen we de onmisbare rol die elke generatie speelt in de strijd tegen klimaatverandering. Met dit in gedachten wil ons project de kenniskloof onder 55-plussers overbruggen en hen in staat te stellen weloverwogen beslissingen te nemen en proactieve stappen te zetten op weg naar duurzaamheid.

AFEdemy was verantwoordelijk voor het opstellen van een brochure met beleidsaanbevelingen, één van de belangrijkste resultaten van GreenerAge.
De brochure voor belanghebbenden is een uitgebreide gids voor het effectief betrekken, bereiken en communiceren met burgers van 55 jaar en ouder over de thema’s klimaatverandering en duurzaamheid. De brochure is het resultaat van uitgebreide interviews met beleidsmakers, desk research en uitwisselingen met belanghebbenden.

Naast de brochure voor beleidsaanbevelingen kunnen we verschillende andere bronnen publiceren die zijn ontwikkeld onder de paraplu van het GreenerAge Project. Dit zijn onder andere een Compendium, een Leerplatform en een Handboek voor Trainers. Deze zijn gemaakt om te voorzien in de kennis en hulpmiddelen die nodig zijn om duurzaamheidsinitiatieven binnen de gemeenschap te bevorderen.

We nodigen je uit om deze bronnen te verkennen. Ze zijn beschikbaar op de website van het project www.greenerage.eu. Laten we samen blijven werken aan een groenere, duurzamere toekomst voor de komende generaties!


© 2017 - 2022

AFEdemy, Academy on Age-Friendly Environments in Europe B. V.

Design by Lotus Estudi