Eendaagse Workshop ‘Slim, Gezond en Inclusief’

Eendaagse Workshop ‘Slim, Gezond en Inclusief’

Leer meer over slimme, inclusieve en gezonde omgevingen in onze eendaagse workshop op vrijdag 7 juni 2024 in Amersfoort. In deze eendaagse workshop nemen we je mee in hoe jij gemeenschappen kunt bevorderen waarin mensen goed kunnen leven en wonen. De workshop heeft een praktische insteek en we zullen in gaan op onderwerpen als co-creatie, de inzet van technologie en evaluatie. De workshop is bedoeld voor beleidsmakers, sociaal werkers, stedelijke planners en anderen die meer willen leren over inclusieve, slimme en gezonde omgevingen.

Beleidsmakers en zorg- en welzijnsprofessionals die wijkgericht werken worden steeds vaker geconfronteerd met uitdagingen in de zorg en ondersteuning van burgers. Onder andere complexere zorgbehoeften bij ouderen, eenzaamheid, voortdurende bezuinigingen op sociaal werk, de verschuiving naar zorg aan huis, het tekort aan geschikte woningen en personeel, en de toename van maatschappelijke spanningen maken het werk in de wijk steeds complexer. Een gezamenlijke visie en aanpak met betrekking tot wonen en zorg in de buurt zijn van essentieel belang om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Zo’n gedeelde visie en aanpak kunnen dienen als fundament voor effectieve samenwerking tussen zorgverleners, mantelzorgers en beleidsmakers, en bijdragen aan consistente kwaliteit van zorg en ondersteuning.

De workshop

In deze eendaagse workshop nemen we je mee in de SHAFE-gedachtegang en de daarbij behorende aanpak. We kiezen daarbij een praktische insteek en reiken je naast theorie ook praktische tools aan die jij in je eigen werk kunt gebruiken om gemeenschappen te creëren waarin mensen goed kunnen wonen en leven. De workshop bestaat uit vijf onderdelen:

  • Een introductie over SHAFE
  • Co-creëren met jouw doelgroep en andere belanghebbenden
  • Strategie en actie ondernemen
  • Implementatie en uitdagingen in de praktijk
  • Monitoren en evaluatie

Kosten

De workshop kost € 475,- exclusief BTW (inclusief BTW € 574,75). Je ontvangt ongeveer een week voor de training een factuur per mail of op verzoek per post op het aangegeven factuuradres. De toegangsprijs is inclusief koffie/thee, lunch, een afsluitende borrel en de handouts.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot 31 mei. Meld je aan door op de link onderaan te klikken en het formulier volledig in te vullen en te versturen. Je ontvangt direct een bevestiging van de aanmelding in je mailbox. Ontvang je die niet, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Uiterlijk vijf dagen voor de training ontvang je per email of op verzoek per post je toegangsbewijs.

Voor alle duidelijkheid:

Prijs workshop € 574,75 (inclusief BTW)

Link om aan te melden: https://forms.gle/yjVWwaAebSGSzmYQ9

Mocht je liever een inschrijfformulier per mail ontvangen, stuur dan een mail naar .


© 2017 - 2022

AFEdemy, Academy on Age-Friendly Environments in Europe B. V.

Design by Lotus Estudi