Workshop: Strategie bepalen voor leeftijds-vriendelijke omgevingen

Workshop: Strategie bepalen voor leeftijdsvriendelijke omgevingen

Lucia Thielman

Leer meer over strategie en evaluatie in onze workshop van een halve dag op dinsdag 17 september 2024 in Leiden. In deze workshop gaan we dieper in op het belang van een goed doordachte strategie en het systematisch evalueren van leeftijdsvriendelijke omgevingen. We laten je zien waarom een strategische aanpak cruciaal is, hoe je de effectiviteit van je initiatieven kunt meten en bieden je concrete evaluatiemethoden aan. De workshop is bedoeld voor beleidsmakers, managers, sociaal werkers, stedelijke planners en anderen die meer willen leren over strategie en evaluatie.

De workshop

In deze workshop nemen we je mee in de het hoe en waarom van strategie en evaluatie van leeftijdsvriendelijke gemeenschappen. We kiezen daarbij een praktische insteek en reiken je naast theorie ook praktische tools aan die jij in je eigen werk kunt gebruiken om gemeenschappen te creëren waarin mensen goed kunnen wonen en leven. De volgende methodes komen terug in de workshop:

  • Theory of Change
  • AFCCQ
  • SEE-IT

Wanneer en waar

De workshop vindt plaats van 12.30 – 17.00 op dinsdag 17 september bij PLNT Leiden (Langegracht 70, 2312 NV Leiden)

Kosten

De workshop kost € 235, – exclusief BTW (inclusief BTW € 284,35). Je ontvangt ongeveer een week voor de training een factuur per mail of op verzoek per post op het aangegeven factuuradres. De toegangsprijs is inclusief borrel en handouts.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link: https://forms.gle/4gxqhGC2zMcdDX3X6


© 2017 - 2022

AFEdemy, Academy on Age-Friendly Environments in Europe B. V.

Design by Lotus Estudi